Search
Close this search box.

Πιστοποιητικά SSL

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Πιστοποιητικά SSL

Ασφαλίστε τον ιστότοπό σας και προσθέστε εμπιστοσύνη και σιγουριά στους επισκέπτες σας.
Με μια σειρά από brands, διαθέτουμε το κατάλληλο πιστοποιητικό για όλες τις ανάγκες ασφαλείας του χώρου σας.

Επιλέξτε το επίπεδο επικύρωσης

Επικύρωση Τομέα (DV)

Βασική ασφάλεια

Μόνο επικύρωση τομέα. Έκδοση σε λίγα λεπτά. Ιδανικό για blogs, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προσωπικές ιστοσελίδες.

Επικύρωση Οργανισμού (OV)

Ισχυρό επιχειρηματικό επίπεδο SSL

Βασική επαλήθευση ταυτότητας. Ιδανικό για ιστότοπους μικρών επιχειρήσεων και σελίδες που δέχονται ευαίσθητες πληροφορίες.

Εκτεταμένη επικύρωση (EV)

Μέγιστη προστασία & εμπιστοσύνη

Πλήρης επαλήθευση ταυτότητας. Ιδανικό για ιστότοπους επιχειρήσεων και ηλεκτρονικού εμπορίου που επιθυμούν να παρέχουν μέγιστη εμπιστοσύνη στους επισκέπτες.

Τι είναι το SSL;

SSL Wildcard

Τα πιστοποιητικά SSL είναι θεμελιώδους σημασίας για την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία μιας κρυπτογραφημένης σύνδεσης και επιτρέπουν την ασφαλή μετάδοση δεδομένων μεταξύ ενός προγράμματος περιήγησης ή του υπολογιστή του χρήστη και ενός διακομιστή ή ιστότοπου.

 • Δημιουργεί μια ασφαλή σύνδεση μεταξύ ενός προγράμματος περιήγησης και ενός διακομιστή
 • Κρυπτογραφεί την επικοινωνία για την προστασία των ευαίσθητων πληροφοριών που σας παρέχουν οι πελάτες σας.
 • Τοποθετεί ένα λουκέτο δίπλα στη διεύθυνση του ιστοτόπου σας στο πρόγραμμα περιήγησης
 • Πιστοποιεί την ταυτότητα ενός οργανισμού

Τα Standard SSL (Domain Validated) πιστοποιητικά είναι ο ευκολότερος και συνηθέστερος τύπος πιστοποιητικού SSL. Τα πιστοποιητικά OV και EV Certificates πιστοποιούν επίσης την ταυτότητα της εταιρείας ή του οργανισμού που κατέχει το πιστοποιητικό παρέχοντας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους τελικούς χρήστες.

Με τις υπηρεσίες μας για τα πιστοποιητικά SSL*, δεν θα χρειάζεται να ακολουθείτε χειροκίνητα βήματα για τη διαμόρφωση και την εγκατάσταση νέων πιστοποιητικών κάθε χρόνο. Δημιουργούμε αυτόματα μια εντολή ανανέωσης όταν το πιστοποιητικό σας πλησιάζει στο τέλος της ισχύος του. Μετά την πληρωμή, θα ρυθμίσουμε αυτόματα τις παραμέτρους, θα επικυρώσουμε και θα παρέχουμε το νέο σας πιστοποιητικό για εσάς.

* Ο τομέας σας πρέπει να φιλοξενείται από τον ίδιο πάροχο φιλοξενίας που πούλησε το πιστοποιητικό SSL και ο διακομιστής πρέπει να χρησιμοποιεί cPanel, Plesk ή DirectAdmin.

Βελτιώστε την κατάταξή σας στις μηχανές αναζήτησης

Καθιέρωση εμπιστοσύνης και διαδικτυακής ασφάλειας για τους επισκέπτες και την επιχείρησή σας στον ιστότοπό σας.

Η Google θέλει να κάνει τον ιστό ασφαλέστερο και ένα μεγάλο μέρος αυτού του στόχου περιλαμβάνει τη διασφάλιση ότι οι ιστότοποι στους οποίους οι χρήστες έχουν πρόσβαση μέσω της Google είναι ασφαλείς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει αποδειχθεί ότι οι ιστότοποι που χρησιμοποιούν SSL επωφελούνται από υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Υπάρχουν επίσης πολλοί περισσότεροι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να προσθέσετε SSL στον ιστότοπό σας:

Κρυπτογράφηση ευαίσθητων δεδομένων

Προστασία του απορρήτου των χρηστών

Ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές

Ενεργοποίηση του HTTPS και του εικονιδίου λουκέτου

Αποδείξτε τη νομιμότητα

Αύξηση της κατάταξης SEO

Τα προγράμματα περιήγησης έχουν αλλάξει,
μην μείνετε πίσω

Οι ιστοσελίδες που δεν εξυπηρετούνται μέσω HTTPS εμφανίζονται τώρα ως “μη ασφαλείς” στο Google Chrome και στον Mozilla Firefox. Μην αφήσετε τον ιστότοπό σας να είναι ένας από αυτούς. Προσθέστε SSL σήμερα.

Ασφαλείστε τον ιστότοπό σας σε λίγα λεπτά με το πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα έκδοσης και εφαρμογής

Αναβάθμιση σε Extended Validation SSL

Ενώ όλα τα πιστοποιητικά SSL χρησιμοποιούν παρόμοιες μεθόδους για την προστασία και την επικύρωση των δεδομένων σας, το επίπεδο εμπιστοσύνης και επιβεβαίωσης που παρέχουν ποικίλλει.

Τα πιστοποιητικά εκτεταμένης επικύρωσης προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο επικύρωσης και εμπιστοσύνης. Επικυρώνουν και εμφανίζουν την επωνυμία και την τοποθεσία των εταιρειών και οργανισμών, ώστε να παρέχουν στους πελάτες πρόσθετη εμπιστοσύνη όταν συναλλάσσονται με επιχειρήσεις στο διαδίκτυο.

Επικύρωση τομέα (DV)

Ecommerce

Επικύρωση οργανισμού (OV)

Εκτεταμένη επικύρωση (EV)

Βοηθήστε με να επιλέξω τον σωστό τύπο πιστοποιητικού
Ενώ η ανάγκη για διαδικτυακή ασφάλεια είναι καθολική, δεν είναι όλα τα πιστοποιητικά SSL ίδια. Ο παρακάτω οδηγός έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιος τύπος πιστοποιητικού είναι κατάλληλος για εσάς.

Επικύρωση τομέα (DV)

 • Επαληθεύει μόνο την κυριότητα και τον έλεγχο του ονόματος τομέα
 • Εκδίδεται σε λίγα λεπτά
 • Διατηρεί τη συμμόρφωση με το πρόγραμμα περιήγησης
Ιδανικό για μη κρίσιμες ιστοσελίδες

Σκεφτείτε το DV σαν να παίρνετε μια κάρτα βιβλιοθήκης – καμία επιβεβαίωση του ποιος πραγματικά είστε, πολύ ελάχιστες απαιτήσεις για την απόκτησή του και εκδίδεται πολύ γρήγορα.


Επικύρωση οργανισμού (OV)

 • Ενισχυμένη επικύρωση, συμπεριλαμβανομένης της εξακρίβωσης της ταυτότητας του αιτούντος
 • Εκδίδεται εντός μίας ημέρας
 • Διατηρεί τη συμμόρφωση με το πρόγραμμα περιήγησης
Ιδανικό για πιο ευαίσθητες ιστοσελίδες όπως οι σελίδες σύνδεσης

Σκεφτείτε το DV σαν να παίρνετε μια κάρτα βιβλιοθήκης – καμία επιβεβαίωση του ποιος πραγματικά είστε, πολύ ελάχιστες απαιτήσεις για την απόκτησή του και εκδίδεται πολύ γρήγορα.


Επικύρωση οργανισμού (EV)

 • Προσέγγιση ελέγχου ταυτότητας βάσει προτύπων, που αντιπροσωπεύει το υψηλότερο επίπεδο ελέγχου ταυτότητας για πιστοποιητικά SSL
 • Συνήθως εκδίδεται εντός 1-3 ημερών
 • Διατηρεί τη συμμόρφωση με το πρόγραμμα περιήγησης και άλλες βιομηχανικές προδιαγραφές
Ιδανικό για ευαίσθητες ιστοσελίδες, όπως ηλεκτρονικό εμπόριο, ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές, εγγραφές λογαριασμών

Σκεφτείτε το EV σαν να παίρνετε διαβατήριο – πολύ πιο αυστηρές διαδικασίες, μεγαλύτερος χρόνος παράδοσης και μεγαλύτερη επαλήθευση του ποιος είστε από ό,τι με μια κάρτα βιβλιοθήκης ή μια άδεια οδήγησης. Αναγνωρίζεται διεθνώς ως ο πιο αξιόπιστος τρόπος επαλήθευσης της ταυτότητάς σας.

Συχνές ερωτήσεις

Τι είναι ένα πιστοποιητικό SSL;

Τα πιστοποιητικά SSL επιτρέπουν την κρυπτογράφηση δεδομένων στο διαδίκτυο και επιτρέπουν την ασφαλή μετάδοση δεδομένων από έναν διακομιστή ιστού σε ένα πρόγραμμα περιήγησης. Με το SSL, ο ιστότοπός σας μπορεί να χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο https και θα εμφανίζει ένα λουκέτο στα προγράμματα περιήγησης ιστού των τελικών χρηστών για να υποδεικνύει ότι η σύνδεση είναι ασφαλής.

Γιατί χρειάζομαι ένα πιστοποιητικό SSL;

Τα πιστοποιητικά SSL αποτελούν βασικό μέρος του διαδικτύου. Όχι μόνο κρυπτογραφούν την επικοινωνία μεταξύ του υπολογιστή σας και του διακομιστή όπου βρίσκεται ένας ιστότοπος, αλλά παρέχουν επίσης επαλήθευση ότι ένας ιστότοπος είναι αυτό που ισχυρίζεται ότι είναι.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι SSL;

Υπάρχουν 3 διαφορετικά επίπεδα ελέγχου στα οποία βασίζονται τα πιστοποιητικά SSL. Επικυρωμένη περιοχή (DV) , επικυρωμένη οργάνωση (OV) και εκτεταμένη επικύρωση (EV). Η κύρια διαφορά μεταξύ των τύπων πιστοποιητικών αφορά τις πληροφορίες που απαιτεί και επικυρώνει η Αρχή Πιστοποιητικών, RapidSSL, GeoTrust και DigiCert, προκειμένου να εκδώσει ένα πιστοποιητικό. Τα υψηλότερα επίπεδα πιστοποιητικών απαιτούν περισσότερες πληροφορίες, οι οποίες συχνά εμφανίζονται στη γραμμή του προγράμματος περιήγησης. Το EV SSL, για παράδειγμα, μετατρέπει τη γραμμή του προγράμματος περιήγησης σε πράσινη και εμφανίζει το όνομα του οργανισμού στους επισκέπτες για να δημιουργήσει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.

Τι είναι ένα Wildcard SSL Certificate

Ένα πιστοποιητικό SSL Wildcard παρέχει τις ίδιες δυνατότητες κρυπτογράφησης και ελέγχου ταυτότητας με άλλα πιστοποιητικά SSL, αλλά μπορεί επίσης να εφαρμοστεί σε απεριόριστο αριθμό υποτομέων ενός ιστότοπου. Ένα πιστοποιητικό SSL Wildcard υποστηρίζει τον ριζικό τομέα (example.com) καθώς και τα υποπεριοδικά του. Learn more

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός πιστοποιητικού EV SSL;

Τα πιστοποιητικά EV ή Extended Validation είναι η υψηλότερη διαθέσιμη κατηγορία SSL και παρέχουν τη μεγαλύτερη αξιοπιστία και εμπιστοσύνη στον ιστότοπό σας. Η EV διασφαλίζει στους καταναλωτές ότι οι προσωπικές και οικονομικές πληροφορίες τους προστατεύονται με τα υψηλότερα επίπεδα ελέγχου ταυτότητας. Πραγματοποιούνται πρόσθετες επαληθεύσεις, όπως έλεγχοι αρχείων εταιρικών οργανισμών, στοιχεία επικοινωνίας του αιτούντος και κατά πόσον η επιχείρηση υφίσταται για τουλάχιστον 3 χρόνια. Τα πιστοποιητικά EV είναι τα καταλληλότερα για ιστοσελίδες με κρίσιμη επιχειρηματική σημασία.

Τα πιστοποιητικά SSL που διαθέτουμε προέρχονται από μερικά από τα πιο αξιόπιστα εμπορικά σήματα στον τομέα της διαδικτυακής ασφάλειας.