Search
Close this search box.

Επαγγελματικό email

Cloud Drive + Mail

Το OX App Suite είναι μια πολύ ισχυρή εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και παραγωγικότητας, κατασκευασμένη για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους (και προϋπολογισμού).

Πολλά περισσότερα από απλό Email
  • Επαγγελματικό email@your-domain.com
  • Ασφαλές και αξιόπιστο, με 99,9% Uptime
  • Χρήση Webmail, εφαρμογών για κινητά ή desktop εφαρμογές
  • Τεράστια mailboxes 10GB & 50GB
Πείτε αντίο στο Spam

Χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη και λογισμικό προγνωστικής άμυνας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το OX App Suite είναι εδώ για να κρατήσει τα εισερχόμενά σας ασφαλή από spam, ιούς, κακόβουλο λογισμικό και επιθέσεις phishing.

Εργαστείτε από οπουδήποτε

Το OX App Suite συγχρονίζεται σε όλες τις συσκευές σας. Και η πρόσβαση σε κινητά και υπολογιστές γραφείου δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς το OX App Suite λειτουργεί χωρίς πρόβλημα σε όλους τους native clients.

Χαρακτηριστικά

Αποθήκευση αρχείων στο Cloud

Αποθηκεύστε και μοιραστείτε τα σημαντικά έγγραφά σας με ασφάλεια στο cloud. Και με (έως) 50 GB, θα έχετε άφθονο χώρο για τα επόμενα χρόνια.

Προσθέστε εφαρμογές παραγωγικότητας!

Δημιουργήστε, επεξεργαστείτε και μοιραστείτε έγγραφα του Microsoft Office, όπως το Word, το Excel και το PowerPoint, με τις ισχυρές online εφαρμογές της App Suite.

Ημερολόγιο & επαφές

Επικοινωνήστε σαν επιχείρηση με κοινόχρηστο ημερολόγιο, οδηγό προγραμματισμού, υποστήριξη iCal και κοινή λίστα διευθύνσεων!

Φέρτε τις εφαρμογές σας

Προσθέστε εύκολα τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή/και εφαρμογές στο App Suite, όπως το Gmail, το Dropbox, το Zoom (σύντομα) και πολλά άλλα!

Πολλά εργαλεία Email

Τα αγαπημένα σας εργαλεία email είναι όλα εδώ, συμπεριλαμβανομένων των Προωθητών, των Aliases, των Αυτόματων Απαντητών, των Φίλτρων, των Υπογραφών, των Ειδοποιήσεων και πολλά άλλα!

Θέματα Απορρήτου

Ούτε το App Suite, ούτε εμείς στην Digimouse, θα διαβάσουμε, θα σαρώσουμε ή θα μοιραστούμε ποτέ οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες ή πληροφορίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με οποιονδήποτε τρίτο. Ποτέ.

Πλάνα & Τιμές

OX App Suite OX App Suite + Productivity
99,9% Uptime SLA
Premium Anti-Virus & Anti-Spam
email@your-domain.com
Μέγεθος Mailboxes
10 GB
25 GB
Πλήρως εξοπλισμένο Webmail
Πρόσβαση μέσω κινητού και desktop (IMAP)
Κοινόχρηστα ημερολόγια, επαφές, εργασίες
CardDAV & CalDAV
Ενσωματωμένη σελίδα Portal
Εργαλείο Self-Service Μεταφοράς
Αποθήκευση αρχείων στο Cloud
25 GB
Online Office Σουίτα
Δημιουργία/επεξεργασία εγγράφων Word
Δημιουργία / Επεξεργασία Spreadsheets
Δημιουργία / Επεξεργασία PowerPoint
€1,99 EUR/μήνα/χρήστη
€2,99 EUR/μήνα/χρήστη

Ποιες εφαρμογές περιλαμβάνονται στο OX App Suite;

Όλα τα πακέτα OX App Suite περιλαμβάνουν πρόσβαση στο Webmail, το Ημερολόγιο, τις Εργασίες και το Βιβλίο διευθύνσεων. Το πακέτο Productivity προσθέτει το OX Drive και τα OX Documents (κείμενο, υπολογιστικά φύλλα και παρουσιάσεις).

Μπορώ να προσθέσω εξωτερικούς λογαριασμούς email στο OX App Suite;

Ναι, το OX App Suite υποστηρίζει τη σύνδεση όλων των εξωτερικών λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου IMAP, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών παρόχων όπως το Gmail, το Yahoo και το Outlook.com. Απλώς προσθέστε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας στο App Suite και όλα τα email που αποστέλλονται σε αυτούς τους λογαριασμούς θα εμφανίζονται στο interface του App Suite.

Μπορώ να συγχρονίσω το ημερολόγιο και τις επαφές μεταξύ του OX App Suite και του κινητού μου;

Ναι, το OX App Suite υποστηρίζει πλήρως τα CalDAV και CardDAV. Και για τους χρήστες Android, ο συγχρονισμός είναι εύκολος μέσω της ειδικής εφαρμογής Android Sync App.

Θα λειτουργήσει το OX App Suite στη συσκευή μου;

Το App Suite λειτουργεί άψογα με τους περισσότερους native clients ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για desktop υπολογιστές και κινητά.

Κινητές συσκευές: iPhone σε iOS 11/iOS 12, Smartphone σε Android 4.1 ή νεότερη έκδοση
Υποστηριζόμενα προγράμματα περιήγησης: Mozilla Firefox (τελευταία και προηγούμενη έκδοση), Microsoft Internet Explorer 11/Edge

Προστατεύει το OX App Suite από spam και ιούς;

Ναι! Το OX App Suite χρησιμοποιεί εγγενή ιδιόκτητη τεχνολογία καθώς και συνεργασίες με καθιερωμένους προμηθευτές στον κλάδο της καταπολέμησης spam για να διατηρεί τα εισερχόμενά σας όσο το δυνατόν πιο καθαρά και ασφαλή.

Τι είναι το OX Drive (Productivity);

Το OX Drive είναι μια λύση online αποθήκευσης για την αποθήκευση των εγγράφων, των φωτογραφιών και των πολυμέσων σας στο Cloud. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε πρόσβαση μόνο στο OX App Suite και το OX Drive και θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα αρχεία σας. Το OX Drive σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε τα αρχεία σας με όλες τις συσκευές σας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης ή τις εγγενείς εφαρμογές.

Τι είναι τα OX Documents (Productivity);

Το OX Text, το OX Spreadsheet και το OX Presentation είναι οι 3 εφαρμογές του ευρύτερου όρου OX Documents. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία και επεξεργασία εγγράφων κειμένου, υπολογιστικών φύλλων και παρουσιάσεων στο διαδίκτυο. Δημιουργήστε και επεξεργαστείτε τα έγγραφά σας από οπουδήποτε, χρησιμοποιώντας τα γνωστά χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες της λύσης λογισμικού Office και σε όλες τις συσκευές σας.

Τι γλώσσες υποστηρίζει το OX App Suite;

Το OX App Suite υποστηρίζει τις ακόλουθες γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ολλανδικά, Πολωνικά και σε σύντομο χρονικό διάστημα και τα Ελληνικά. Οι γλώσσες επηρρεάζουν μόνο το περιβάλλον και όχι τις λειτουργίες. Μπορείτε από τώρα να συντάξετε μηνύματα και έγγραφα στα ελληνικά αλλά σε ξενόγλωσσο περιβάλλον.