Search
Close this search box.

Πολιτική απορρήτου

ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Για την προστασία της ιδιωτικότητας των πελατών και των επισκεπτών του site μας, έχουμε συντάξει την παρακάτω Πολιτική Απορρήτου που αναλύει τι πληροφορίες συλλέγουμε και για ποιους λόγους:

ΑΠΟΡΡΗΤΟ

1.1 Η Digimouse (“Digimouse”) και το κάθε ένα από τα συνεργαζόμενα με αυτήν sites διά μέσου των οποίων παρέχει τις υπηρεσίες της (“Συνεργάτες”) συμφωνούν στη συμμόρφωση με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου σε σχέση με όλες τις υπηρεσίες φιλοξενίας της Digimouse και ιστοσελίδες. Οι όροι “εμείς” και “εμάς” ή “μας” αναφέρονται μεμονωμένα στην Digimouse και στους Συνεργάτες της. Υπό την προϋπόθεση, ότι σε καμμιά περίπτωση δεν υπάρχει υπαιτιότητα από την Digimouse ή από τους Συνέταιρους για παραβίαση της Πολιτικής Απορρήτου εφόσον προήλθε από τον άλλο. Η αφοσίωσή μας στο Απόρρητό σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Για να διασφαλίσουμε το απόρρητό σας, σας παρέχουμε αυτή την ανακοίνωση που επεξηγεί τις πρακτικές μας όσον αφορά τις online πληροφορίες και τις επιλογές σας για τον τρόπο που συλλέγονται και χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες. Για να είναι εύκολη στην αναζήτηση αυτή η ανακοίνωση, την προβάλλουμε διά μέσου ενός συνδέσμου σε οποιοδήποτε σημείο ζητείται από την Digimouse ή από τους συνεργάτες η συγκέντρωση προσωπικών δεδομένων.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

2.1 Αυτή η σελίδα έχει εφαρμογή σε όλες τις πληροφορίες που συλλέγονται από το site της Digimouse, ή που προωθούνται στην Digimouse από οποιονδήποτε Συνεργάτη σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή από οποιαδήποτε υπηρεσία σε οποιοδήποτε site Συνεργάτη.

2.2 Με την επίσκεψή σας στο site της Digimouse ή οποιουδήποτε Συνεργάτη της και ενεργοποιώντας ή χρησιμοποιώντας μια συνδρομή, μπορείτε να επιλέξετε αν θα παρέχετε στην Digimouse ή στους Συνεργάτες της προσωπικά δεδομένα. Αυτά τα δεδομένα δύνανται να περιέχουν το ονοματεπώνυμό σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας, όπως και άλλα δημογραφικά ή φορολογικά δεδομένα.

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

3.1 Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα που μας παρέχετε για τον εαυτό σας ή για άλλους για την ολοκλήρωση της συναλλαγής που αιτείται. Αυτό μπορεί να σημαίνει την διαχείριση μια υπηρεσίας όπως ηλεκτρονική αλληλογραφία (email), chat κλπ, ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, αποστολή ενός προϊόντος ή για επικοινωνία μαζί σας αν μας έχετε δώσει την έγκριση. Δεν μοιραζόμαστε αυτά τα δεδομένα με τρίτους χωρίς την έγγραφη άδειά σας εκτός από την πιθανότητα που προκύπτει τέτοια ανάγκη για την διαχείριση των υπηρεσιών που παρέχουμε. Όταν λαμβάνουμε ηλεκτρονικό μήνυμα (email), χρησιμοποιούμε την διεύθυνση απάντησης για να απαντήσουμε με τις πληροφορίες που μας ζητήθηκαν. Αυτές οι διευθύνσεις δεν χρησιμοποιούνται για άλλο σκοπό και δεν διατίθενται σε τρίτους. Με την συμπλήρωση των στοιχείων επικοινωνίας σας στα sites της Digimouse ή των Συνεργατών της, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να σας στέλνουμε ενημερώσεις ή προσφορές σχετικές με τις δραστηριότητες άλλων εταιριών που θεωρούμε ότι ίσως σας ενδιαφέρουν. Οι πληροφορίες που θα μας υποβάλλετε δεν θα χρησιμοποιηθούν για αυτό τον λόγο εκτός και αν μας το ζητήσετε. Με την συμπλήρωση των στοιχείων επικοινωνίας σας στα sites της Digimouse ή των Συνεργατών της, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να σας στέλνουμε ενημερώσεις για τις υπηρεσίες μας και αναβαθμίσεις ή προσφορές σχετικές με τις δραστηριότητες της Digimouse ή των Συνεργατών της. Οι πληροφορίες που θα μας υποβάλλετε δεν θα χρησιμοποιηθούν για αυτό τον λόγο εκτός και αν μας το ζητήσετε. Χρησιμοποιούμε μη-προσωπικά δεδομένα για να σχεδιάσουμε καλύτερα το site μας και τις υπηρεσίες μας και για να τα παρέχουμε στους διαφημιστές μας. Πχ, μπορεί να πληροφορήσουμε έναν διαφημιστή ότι ένας Χ αριθμός χρηστών επισκέφθηκε μια συγκεκριμένη περιοχή του site μας, ή ότι ένας Χ αριθμός ανδρών και ένας Ψ αριθμός γυναικών χρησιμοποιούν μια συγκεκριμένη υπηρεσία, αλλά δεν πρόκειται να αποκαλύψουμε τίποτα το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ταυτοποίηση των χρηστών εκτός και αν μας έχουν δηλώσει εγγράφως ότι δέχονται να συμμετάσχουν στο σχετικό πρόγραμμα της Digimouse. Κλείνοντας, δεν χρησιμοποιούμε ή διαθέτουμε ποτέ προσωπικά δεδομένα που μας διατίθενται με τρόπους άλλους από τους ανωτέρω αναφερόμενους χωρίς την δυνατότητα επιλογής από τον Χρήστη να αλλάξει την επιλογή ή να απαγορεύσει τέτοια χρήση.

3.2 Για την αποφυγή αναρμόδιας πρόσβασης, την συντήρηση της ακρίβειας των δεδομένων και την διασφάλιση της σωστής χρήσης των πληροφοριών, έχουμε εισάγει σε διάφορα σημεία φυσικές, ηλεκτρονικές και διαχειριστικές δικλείδες ασφαλείας για την εξασφάλιση και προάσπιση των πληροφοριών που συλλέγουμε online.

3.3 Η προστασία του απορρήτου των παιδιών και των ανηλίκων είναι ιδιαιτέρως σημαντική. Για αυτό το λόγο, ποτέ δεν συλλέγουμε ή συντηρούμε πληροφορίες στο site μας από όσους γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι είναι κάτω των 18 ετών, και κανένα από τις σελίδες στο site μας δεν είναι σχεδιασμένο για να προσελκύει ανήλικους κάτω των 18.

3.4 Δεν θα ανεχτούμε την χρήση υπηρεσιών για την προώθηση πειρατικού λογισμικού.

3.5 Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα που έχουμε συλλέξει και συντηρούμε με την είσοδο (login) στον προστατευμένο με κωδικό πρόσβασης (password) λογαριασμό σας και επιλέγοντας την ενημέρωση ή τροποποίηση του “Προφίλ” σας ή των “Προσωπικών Στοιχείων.” Προτιμούμε αυτή τη μέθοδο για να διασφαλίσουμε καλύτερα τα δεδομένα σας. Μπορείτε επίσης να διορθώσετε σφάλματα στα προσωπικά σας δεδομένα με την αποστολή σε μας μιας αίτησης που υποδεικνύει το σφάλμα. Για να προστατέψουμε το απόρρητό σας και την ασφάλειά σας, έχουμε το δικαίωμα να λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα για την εξακρίβωση της ταυτότητάς σας πριν σας δώσουμε πρόσβαση ή σας επιτρέψουμε να κάνετε αλλαγές.

3.6 Η Digimouse και οι Συνεργάτες θεωρούν τα email που μεταδίδονται διά μέσου των υπηρεσιών μας ιδιωτική αλληλογραφία μεταξύ αποστολέα και παραλήπτη. Δεν θα παρακολουθήσουμε, ούτε θα επεξεργαστούμε ή αποκαλύψουμε τα περιεχόμενα της ιδιωτικής επικοινωνίας του χρήστη, εκτός από τις περιπτώσεις νομικής ανάγκης, συμμόρφωσης με τους νόμους, αν χρειαστεί να επιβάλλουμε τους Όρους Χρήσης, σε απάντηση αξιώσεων ότι τα εν λόγω περιεχόμενα θίγουν τα δικαιώματα τρίτων ή για την προστασία των δικαιωμάτων ή περουσιακών στοιχείων της Digimouse ή των Συνεργατών της ή άλλων. Χρησιμοποιώντας αυτή την υπηρεσία αναγνωρίζεται και συμφωνείται ότι η Digimouse και οι Συνεργάτες της δεν επικυρώνουν το περιεχόμενο οιασδήποτε επικοινωνίας οποιουδήποτε χρήστη και δεν είναι υπεύθυνοι ή υπαίτιοι για οποιοδήποτε παράνομο, παρενοχλητικό, δυσφημιστικό, αδιάκριτο, βίαιο, απειλητικό, ζημιογόνο, επιβλαβές, χυδαίο, προκλητικό, αδικοπρακτικό ή άλλως απαράδεκτο περιεχόμενο, ή περιεχόμενο που παραβιάζει ή δύναται να παραβιάσει την πνευματική ιδιοκτησία ή άλλα δικαιώματα άλλων.

Αυτή η σελίδα ενημερώθηκε στις 13 Ιανουαρίου 2020 και αντικαθιστά οποιαδήποτε προηγούμενη έκδοσή της καθ’ ολοκληρίαν.