Επιλέξτε το δικό σας VPS (Virtual Private Server)

Η ιδανική λύση για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα μετά το Shared Hosting αλλά πριν από τον Dedicated Server είναι το VPS.

VPS-1
VPS-2
VPS-3
VPS-4

RAM

SSD

BW

Πακετο

Από
Παραγγειλτε

Θελετε κατι πιο «προσωποποιημενο»;

Οι VPS διακομιστές μας είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να αναβαθμίσετε τον διακομιστή σας από ένα περιβάλλον shared hosting.

Παρόλα αυτά, αν προτιμάτε κάτι πιο εξειδικευμένο για τις ανάγκες σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας προτείνουμε κάτι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σας.

Τα πλεονεκτήματα ενός Virtual Private Server

Η φιλοξενία σε virtual private servers (VPS) σημαίνει τον διαμοιρασμό ενός υπολογιστή σε πολλαπλούς servers έτσι ώστε ο καθένας να έχει την απόδοση και την εμφάνιση ενός dedicated υπολογιστή. Αν αυτό σας μοιάζει σαν Shared Hosting, σας πληροφορούμε πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση.

Το VPS εγγυάται την ελάχιστη δυνατή απόδοση πόρων στον λογαριασμό σας ενώ αυτό δεν μπορεί να συμβεί με το Shared Hosting. Ακόμα και το καλύτερο Shared Hosting πακέτο σημαίνει πως μοιράζεστε τα πάντα. Ενώ με το VPS εξασφαλίζετε την ελάχιστη RAM, CPU και χωρητικότητα. Το VPS είναι ιδανικό αν θέλετε να ξεκινήσετε την δική σας δραστηριότητα σαν μεταπωλητής φιλοξενίας ιστοσελίδων ή αν θέλετε όλο το πολυτελές συγκρότημα μόνο για τον εαυτό σας. Είναι ένα βήμα μπροστά από το Shared Hosting και ένα βήμα πίσω από τους Dedicated Servers.

Αυξημένος έλεγχος

Με το VPS έχετε μεγαλύτερο έλεγχο του διακομιστή μέσω του WHM (αν επιλέξετε cPanel) ή μέσω του Nodeworx (αν επιλέξετε Interworx).

Άμεση αναβάθμιση πόρων

Οι αναβαθμίσεις των πακέτων VPS γίνονται σε ένα μικρό κλάσμα του χρόνου που γίνονται οι αναβαθμίσεις των Dedicated Servers.

Wordpress Hosting

Έτοιμα πακέτα φιλοξενίας για Wordpress με όλα τα «εργαλεία» που θα χρειαστείτε ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ

Δωρεάν πιστοποιητικά SSL (cPanel)

Παρέχουμε δωρεάν πιστοποιητικά ασφαλείας SSL για τα βασικά subdomains του λογαριασμού σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Καθημερινά backups

Καθημερινά on-site και off-site backups σας παρέχουν την απαραίτητη αίσθηση ασφάλειας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι λένε για μας οι πελάτες μας;

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για μας είναι η εκτίμηση για τη δουλειά μας από τους ίδιους τους πελάτες μας.

Αξιολόγηση Trustpilot

4.5 / 5

Συχνές απορίες

Έχουμε τις απαντήσεις σε λίγες από τις πιο συχνές ερωτήσεις που μας ρωτάτε.

Αν έχετε κάποια άλλη απορία, παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ρωτηστε μας
Η υποστήριξη της Digimouse είναι απαράμμιλη. Ενώ τυπικά όλες οι απαντήσεις δίνονται σε 24 ώρες, σας διαβεβαιώνουμε πως συνήθως οι απαντήσεις αλλά και η τακτοποίηση των όποιων ζητημάτων, θα γίνουν μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας.
Οι διακομιστές μας είναι uptime 99,9%. Η μόνη περίπτωση downtime είναι για αναβαθμίσεις ή άλλες τεχνικές εργασίες που, όμως, θα είναι προγραμματισμένες και θα έχετε ενημερωθεί σχετικά εκ των προτέρων.
Ναι, και το κάνουμε χωρίς χρέωση. Ο χρόνος ολοκλήρωσης μεταφοράς είναι κάτω από 2 ώρες για cPanel λογαριασμούς, ενώ για άλλες περιπτώσεις μπορεί να φτάσει έως και 24 ώρες.
Η ενεργοποίηση του λογαριασμού σας γίνεται αυτόματα με την παραγγελία σας. Έχετε περιθώριο μίας εβδομάδας για να εξοφλήσετε την συνδρομή σας. Αρκετός χρόνος για να κάνετε το test drive :-).